Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0212 2614936
WEB http://besiktaszubeydehanim.meb.k12.tr
Adres : Dereboyu Cad No 24 Ortaköy 8211 Beşiktaş / İSTANBUL
VİZYON : “Meslek hayatınıza bizimle başlayın”
MİSYON : “Atatürk ilkelerine bağlı, hedefleri olan ve bu hedeflere ulaşırken teknolojiyi yakından takip eden, farkındalığı yüksek, kendini mesleki, sosyal ve kültürel anlamda geliştirmeyi başaran bireyler yetiştirmektir.”
BAŞARILAR : 2009/2010 eğitim öğretim yılında okulumuz Anadolu Kız Meslek Liseleri arasında İstanbul 2. olmuştur. 2009/2010 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTE BAŞARILARI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün yaptığı araştırmayla www.lisetomografisi.net sitesinde ortaya konuldu. YILIN KALİTELİ OKULU KATEGORİSİNDE OKULUMUZ İSTANBUL GENELİNDE İLK 10 A GİRMİŞTİR. ARGE EKİBİMİZİ KUTLARIZ. 2011/2012 YILNDA ULUSLARARASI GASTRONOMİ YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK.
Rehber Öğretmen : 3
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : NORMAL ÖĞRETİM
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:30 - 17:15
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon : 197 KAPASİTELİ
Lojman : 4 ADET LOJMAN (3 adet görev tahsisli, 1 adet sıra tahsisli ) Sayısı:4
Servis :
Ulaşım : DT1 VE DT2 OTOBÜSLERİ OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. AYRICA SARIYER BEŞİKTAŞ SAHİL HATTINDA GİDEN TÜM OTOBÜSLER İLE ORTAKÖY MEYDANINDA İNEREK OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.
Yerleşim Yeri : İSTANBUL-BEŞİKTAŞ-ORTAKÖY ORTAKÖY MEYDANINDAN DEREBOYU CADDESİNE DOĞRU 100 m. YÜRÜYEREK OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ. (ORTAKÖY PRİNCESS OTEL YANI)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İSTANBUL´UN MERKEZİNDE BEŞİKTAŞ İLÇESİNDEKİ ORTAKÖY SEMT MEYDANINA 100 m. MESAFEDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :