Baharın Müjdecisi Nevruz ve Şiirlerin Büyüsü Okulumuzda Buluştu!

Okulumuzda, baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı ile şiirin eşsiz güzelliğini bir araya getiren unutulmaz bir etkinlik düzenledik. "Bahar ve Şiir Bir Arada" temasıyla gerçekleşen bu etkinlik, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için benzersiz bir deneyim oldu.

22.03.2024 53

Nevruz ateşi etrafında toplanarak baharın gelişini kutladık ve doğanın uyanışını simgeleyen bu özel günün anlam ve önemini paylaştık. Ardından, okulumuzun yetenekli öğrencileri ve saygıdeğer öğretmenleri tarafından hazırlanan şiir dinletisi ile etkinliğimiz devam etti. Şiirler, baharın tazeliği ve yenilenmenin heyecanıyla birleşerek katılımcıların kalbinde unutulmaz anlar yarattı.

Etkinlik boyunca, baharın ve şiirin birleştirdiği bu güzel atmosferde, kültürel değerlerimizi kutlama ve edebiyatımızın zenginliğini paylaşma fırsatı bulduk. Okulumuz, bu tür etkinliklerle hem öğrencilerimize kültürel mirasımızı aktarmayı hem de onlarda edebiyata olan sevgi ve ilgiyi teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Nevruz Bayramı'nı ve şiirin büyüsünü bir arada kutladığımız bu özel günde bize katılan herkese teşekkür ederiz. Baharın getirdiği yenilik ve umut, hepimizin yüreğinde yeşersin!22-03-202421-03-202421-03-202421-03-202421-03-202422-03-2024