E-ticaret Eğitimi

E-ticaret eğitimi

28.02.2024 43

27-02-202427-02-202427-02-2024Sosyal Medya, e-Ticaret ve e-Pazarlama Girişimcilik Eğitimi

Bugün, 27 Şubat 2024'te, okulumuzda öğrencilerimizin mesleki yeterliliklerini artırmaya yönelik önemli bir etkinlik gerçekleşti. "Sosyal Medya Kullanımı, e-Ticaret ve e-Pazarlama Girişimcilik Eğitimi" adlı bu etkinlik, 09:00 - 11:00 saatleri arasında enerjik ve bilgilendirici bir atmosferde yapıldı.

Sorumlu öğretmenimiz Ayşegül AYGÜN'ün öncülüğünde, sektörden Sayın Yiğit KONUK'un değerli katılımıyla öğrencilerimize sosyal medyanın gücü, e-ticaretin dinamikleri ve e-pazarlamanın önemi anlatıldı. Bu etkinlikle öğrencilerimize girişimcilik ruhu aşılandı ve mesleklerinde sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanma bilgileri verildi.

Etkinliğin Odak Noktaları:

Girişimcilik ruhunun aşılanması

e-Ticaret ve e-Pazarlama hakkında derinlemesine bilgi edinme

Öğrencilere motivasyon ve özgüven kazandırılması

Sektörle okul işbirliğinin güçlendirilmesi

Moda Tasarımı Teknolojileri, Grafik-Fotoğraf ve Radyo-Televizyon Alanı öğrencilerine yönelik özel içerik

Fotoğraflarla zenginleştirilmiş bu etkinlik, okulumuzun sosyal medya sayfalarında ve web sitemizde de yer alacak. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi ve görseller için bizi takip etmeyi unutmayın!

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, geleceğin girişimcilerini ve e-ticaret uzmanlarını yetiştirmede önemli bir adım oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler!