Başarılı Bir Sempozyumun Ardından: Öğrencilerimiz Geleceğe Hazır!

Başarılı Bir Sempozyumun Ardından: Öğrencilerimiz Geleceğe Hazır!

29 Mart'ta, Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen öğrenci akademileri sempozyumu, büyük bir başarıyla sonuçlandı. Lise sonrası hayata hazırlık konularını kapsayan bu değerli etkinlik; etkili iletişim, akademik başarı, kariyer planlama, CV hazırlama ve sınav sistemleri üzerine yoğunlaştı.

01.04.2024 45

Nişantaşı Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Biruni Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi ve İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'ndan gelen seçkin akademisyenlerin katkılarıyla gerçekleşen sempozyum, öğrencilerimize ilham veren bir deneyim sundu.

Özellikle, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sedat Işık'ın etkinliğimize teşrifleri, katılımcılara ve organizasyona büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Sayın Işık'ın öğrencilerimizle olan etkileşimi ve verdiği destek, bu tür etkinliklerin önemini bir kez daha vurguladı.

Etkinliğimizde, alanlarında uzman konuşmacılar tarafından yapılan sunumlar, atölye çalışmaları ve panel tartışmalarıyla öğrencilerimiz, geleceğe dair sağlam adımlar atmaları için gerekli bilgi ve becerilerle donatıldılar.

Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin akademik ve profesyonel hayatlarında başarılarının devamını dileriz. Gelecek etkinliklerde görüşmek üzere!01-04-202401-04-202401-04-202401-04-202401-04-2024