Beşiktaş Öğretmen Akademileri

Beşiktaş Öğretmen Akademileri "Sinema Aakademisi" Finali Okulumuzda Yapıldı

İstanbul'un kalbi Ortaköy'de , sanatın ve eğitimin buluştuğu noktada, Beşiktaş Öğretmen Akademileri tarafından düzenlenen Sinema Akademisi finali, okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleşti!

05.03.2024 29

Sinema Tutkunlarının Buluşma Noktası: İstanbul'da Unutulmaz Bir Akademi Finali!

05-03-202405-03-202405-03-202405-03-202405-03-202405-03-202405-03-202405-03-202405-03-2024  Bu özel günde, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden değerli öğretim üyesi sayın  Doç. Dr. Cengiz Asiltürk'ün moderatörlüğünde, sinemamızın usta ismi Altan Akışık'ın katılımıyla unutulmaz bir akademi oturumu yaşandı. Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Sedat Işık, şube müdürü sayın  Gülden Cevahir, okul müdürümüz sayın Sevgi Güneş Deniz, değerli yöneticilerimiz, çok sayıda öğretmenimiz ve Radyo Televizyon Alanı'nın yetenekli öğrencileri ile birlikte sinema, edebiyat, film okumaları ve oyunculuk üzerine keyifli sohbetler eşliğinde bilgi dolu bir final oturumu gerçekleştirdik. Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı zengin mönüyle konuklarımızı ağırladık, her anı ayrı keyifli bu organizasyonda bir araya geldik. Konuk aktörümüz  sayın Altan Akışık'ın Pablo Neruda'dan ve Mehmet Esat Tozkoparan'dan  okuduğu şiirlerle duygusal anlar yaşadık, sanatın ve edebiyatın gücünü bir kez daha hissettik. Bu özel günün gerçekleşmesinde emeği geçen Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Sinema Akademisine, Ortaköy Zübeyde Hanım MTAL müdürümüz sayın Sevgi Güneş Deniz'e, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz  ve tüm katılımcılara en içten teşekkürlerimizi sunarız. Birlikte daha nice sanat dolu günlerde buluşmak üzere...