Giyim Üretim Teknolojisi bölümü üniversite gezisinde

Okulumuz Giyim Üretim Teknolojisi bölümü öğrencilerine yönelik üniversite ortamını yaşatmak, üniversitede bulunan bölümleri tanıtmak,  ilgi duydukları bölümlerin hocalarıyla yüzyüze görüşme imkanı sağlayarak , bu bölümlerde okutulan dersleri öğrenme ve bölümün gerektirdiği nitelikleri yakından gözlemlemeleri için , Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve Moda Tasarımı Bölümüne 18 öğrenci ve bölüm öğretmenleriyle gezi düzenlenmiştir.

Gezide bölümler ve atölyeler gezilmiş, tekstil laboratuarlarında  yapılan lif deneyleri ve kumaş haslıklarıyla ilgili bilgi verilmiştir. Ünivesiteye giriş koşulları ve sektördeki iş imkanları ile ilgili bilgiler alındıktan sonra gezi sonlandırılmıştır.

20.11.2018 617

20-11-201820-11-2018