Moda Tasarım Teknolojileri Alanından Eğitim ve Alışveriş Turu!

Moda Tasarım Teknolojileri alanı öğretmeni Fatma Şengül liderliğinde, 10/B sınıfı öğrencileri, modanın kalbi olarak bilinen tarihi Cuma Pazarı'nı ziyaret etti. Her cuma günü kumaş ve aksesuarlarla şenlenen bu pazarda öğrencilerimiz, moda dünyasının temel taşlarından kumaş türlerini yakından tanıma fırsatı yakaladı!

15.03.2024 55

15-03-202415-03-202415-03-2024Pazarda geçirilen zamanda öğrencilerimiz, dikiş ve tasarım projelerinde kullanacakları malzemeleri, hem kalite hem de uygun fiyat avantajıyla seçme şansı buldular. Bu sayede, aile bütçelerine katkı sağlarken, dersler için de gerekli malzemeleri temin etmiş oldular.

Moda Tasarım Teknolojileri alanında eğitim gören öğrencilerimiz, sahada öğrenmenin ve tecrübe etmenin önemini bir kez daha anladılar. Pazardaki tecrübeler, öğrencilerimize kumaşların ve aksesuarların sadece teorik bilgilerden ibaret olmadığını, onların nasıl kullanılacağını ve kombinleneceğini pratikte gösterdi.

Bu özel gün, öğrencilerimizin hem öğrenmesi hem de eğlenmesi için mükemmel bir fırsat oldu. Moda dünyasına adım atan genç tasarımcılarımız, gerçek dünya deneyimleriyle donanarak geleceğe emin adımlarla ilerliyor.15-03-202415-03-2024