Radyo Televizyon

Radyo Televizyon

08.11.2019 828

16-11-201916-11-2019Okulumuzun Radyo Televizyon alanı olarak DÖSE kapsamında yapabileceğimiz üretim ve hizmet faaliyetleri şunlardır:

 

1.       Okulların fotoğraf çekim hizmetleri (E-okul, mezuniyet gibi etkinlik ve tanıtım fotoğrafları)

E-Okul Fotoğraf çekim ücretleri

0-200 Öğrenci sayısına sahip okullar için öğrenci başına 5.75 TL

200-500 Öğrenci Sayısına sahip okullar için öğrenci başına 5.25 TL

500-750 Öğrenci Sayısına sahip okullar için öğrenci başına 5 TL

750 ve daha fazla Öğrenci Sayısına sahip okullar için öğrenci başına 4.75 TL

Çekilen fotoğraflar e-okula yükleme formatında DVD ile teslim edilir.

Ayrıca öğrenci not fişleri için şube başına tek yaprak 5 TL ücretlendirilir.

 

Mezuniyet programı fotoğraf ve video çekimleri

Kullanılacak kamera sayısı, drone(Havadan çekim) faaliyetlerinin istenip istenmeyeceğine bağlı olarak fiyatlar değişiklik göstermektedir. İstenecek video ve fotoğraf DVD sayısına göre fiyatlar değişecektir. Bu yüzden görüşmeler sonrasında fiyat teklifi verilebilecektir.

Etkinlik Video ve Fotoğraf çekim hizmetleri

Okulunuzun etkinliklerinin video ve fotoğraf hizmeti olarak kayıt altına alınmasını isterseniz fiyatlandırmamız şu şekildedir.

1 saatlik tek kamera video çekim ücreti 500 TL (İstenen saate göre sonraki saatlerde %50 indirim tarifesi uygulanacaktır)

1 saatlik tek fotoğraf makinesi fotoğraf çekim ücreti 300 TL (İstenen saate göre sonraki saatlerde %50 indirim tarifesi uygulanacaktır)

Görüntüler isteğe göre DVDlere kayıt edilerek teslim edilebilir. DVD başına kopyalama ve DVD ücreti 5 TL'dir.

Görüntüleriniz kaba kurgusu yapılmış olarak teslim edilecektir. Özel video yaptırmak isterseniz kurgu seti kullanımı ve kurgu operatörü ücreti 2 saate kadar 250 TL'dir.

 

 

2.       Okulların mezuniyet yıllıkları fotoğraf çekimi

Mezuniyet fotoğrafları çekimi için istenilmesi halinde okulunuza stüdyo kurularak öğrencilerinize fotoğraf çekim ve baskı hizmeti verilebilmektedir. Ya da okulumuzdaki stüdyomuza gelerek fotoğraf çektirebilirler. 2020 yılı güncel fiyatlarımız için lütfen iletişime geçiniz.

3.       Okulların tanıtım videosu çekim hizmetleri

İstenilen video ve kullanılacak ekipmanlara göre fiyat değişebileceği için 2020 fiyatlarımız için lütfen iletişime geçiniz.

 

4.       Fotoğraf stüdyosunda Ortaköy halkına yönelik olarak hizmet verecek vesikalık fotoğraf çekimi,  çeşitli çekim hizmetleri ve baskı hizmetleri.

 

5.       Temel Fotoğraf, İleri Fotoğraf Teknikleri  , Kısa Film Yapımı eğitimi veVideo kurgu programları eğitimi (Edius, AdobePremiere)

 

İsteğe göre okulumuz atölyelerinde eğitimler düzenlenecektir. Eğitimlerin süresi farklılık göstermektedir. Eğitim grupları en fazla 5-10 kişi arasında olacaktır. Eğitimlerimiz teorik ve uygulama olmak üzere 2 aşamadan oluşmaktadır. Eğitimlerimiz kişi başı 300-500 TL arasında değişmektedir. Grup olarak gelenlere %10 indirim yapılır. Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.