ROMANYA KÜLTÜREL DEĞİŞİM PROGRAMI SERTİFİKA TÖRENİ

ültürel değişim programımız muhteşem bir kapanış töreniyle sona erdi! Romanya’dan gelen misafirlerimize ve projede emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize sertifikalarını takdim ettik. Okulumuz personelinin ellerinden çıkan nefis pastayı birlikte keserek işbirliğimizin başarılı bir başlangıcını kutladık. Misafirlerimizi iyi dileklerle ülkelerine uğurlarken, gelecekteki yeni işbirlikleri için sabırsızlanıyoruz. Bu deneyim, kültürlerarası dostlukların ve öğrenmenin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi. #KültürelDeğişim #VedaTöreni #YeniBaşlangıçlar Her bir katılımcıya teşekkür eder, gelecekte daha fazla birlikte başarı elde etmeyi dileriz. We concluded our cultural exchange program with a spectacular closing ceremony! We presented certificates to our guests from Romania and all the teachers and students who contributed to the project. Together, we cut a delicious cake made by our school staff, celebrating the successful start of our collaboration. As we bid farewell to our guests with best wishes, we eagerly look forward to developing new collaborations in the future. This experience once again highlighted the value of intercultural friendships and learning. #CulturalExchange #FarewellCeremony #NewBeginnings We thank each participant and hope to achieve more successes together in the future!

20.02.2024 29

19-02-202404-10-2023