Ben de Varım Projesi okulumuzda başarıyla tamamlanmıştır

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında Genç Hayat Vakfı ile ortaklaşa yürütülen 30 öğrenci ve 4 öğretmenin katıldığı başarıyla  proje tamamlanmıştır.

24.03.2015 4379

ben de varımben de varımben de varım

Genç Hayat Vafkı proje koordinatörü Aslı Şüküroğlu okul Müdürümüz Gülden Cevahir, Grafik ve Fotoğrafçılık bölüm şefi Zeynep Hnabey, Giyim Üretim Teknolojisi bölüm şefi Zuhal Avcı, Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmeni Suna Arıkan´a projeye katılım belgelerini takdim etti.

Ben de Varım Projesi Nedir ?

Kız Teknik ve Meslek Liseleri'nde öğrenim gören genç kızların, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda bilinçli, yaşam becerileri ve istihdama yönelik becerileri gelişkin, iş hayatına ve toplumsal hayata hazır bireyler olarak yetişmelerini desteklemek amacıyla oluşturulmuştur. JP Morgan desteğiyle hayata geçen projenin ortakları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ASPB Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'dür.